Concurs

     Dupa ce am reusit sa intram la inimile voastre si sa va aducem aproape de Dumnezeu , de astazi ne deschidem portile pentru colaborarile de tot felul . Dorim ca sa contribuiti si voi in slujba altora , prin diversele articole , povestiri , sau idei . Noi avem nevoie de voi , asa cum si altii au nevoie de noi , e momentul sa incepem sa ne sprijinim unii pe alti ca impreuna sa crestem .
     Acest concurs este un concurs de eseuri , pe teme alese de fiecare dintre voi . O sa filtram tot ceea ce primim . Eseurile vor fi evaluate de toti reprezentantii proiectului "Altarului Sufletului" .  Iar eseul sau eseurile castigatoare , vor beneficia de postare pe blog , si o colaborare pe diverse proiecte . Cerem o mostra din gandirea fiecaruia . Dorim originalitate , autenticitate , seriozitate , documentare .
      Va asteptam eseurile pentru concurs , sau orice alt material prin care dorit sa ne sprijiniti pe : altarulsufletului@gmail.com . Domane Ajuta ! Numai bine !

Share this:

CONVERSATION

3 comentarii:

Monica scrie... spunea...

Nu inteleg acest concurs. Este un concurs de eseuri pe orice subiect, fara niciun fel de limitare. Iar premiul, concret, care este?

Unknown spunea...

Premiul consta in publicarea si promovarea articolului / articolelor castigatoare prin intermediul blogului nostru . Sau chiar o colaborare pe termen lung , prin implicarea in mai multe proiecte ale noastre !

Anonim spunea...

Mostră, nu monstră...:(

Sfinții închisorilor

Fericiti cei Prigoniti