NU înseamnă NU

Stăteam zilele trecute pe facebook în căutarea unor lucruri interesante, și am dat peste o știre în care 7
tineri au violat cu sălbăticie o fată, asta se întâmpla acum un an, de atunci au fost judecați, și inițial, hotărârea instanței a fost să fie judecați în arest preventiv, asta a fost prima decizie a procurorilor.
Acum ceva timp, aceeași 7 tineri, au fost rejudecați, și surpriză, decizia judecătorilor a fost schimbată, adică acești indivizi au primit decizia de a fii judecați sub control judiciar, cu alte cuvinte, 7 dobitoci violează o elevă, și scapă fără măcar să stea în temniță, unde ar sta alături de șobolani, și gunoaie, adică s-ar afla în mediul potrivit pentru fapta lor!
Există un infinit de modalități de a atrage pe cine, însă este total exclus să faci vreun gest de mitocănie când vine vorba de o fată, să o agresezi, fie și prin injurii subtile, cu atât mai mult să te porți ca un animal fără pic de rațiune, încălcându-i libertatea, pentru că: ”Liberatea ta sa terminat în momentul în care ai încălcat libertatea celui de lângă tine”, deci țin să reamintesc celor care susțin nevinovăția tinerilor ”nevinovați”, faptul că acești demoni umani, au îngrădit libertatea unei persoane fără apărare.
Acum ceva ani Gheorghe Becali, intra în pușcărie pentru că a stat de vorbă cu hoții care i-au furat mașina, însă acum, 7 violatori ignoranți fără nici un pic de creier, pentru că, dacă le funcționa encefalul, nu-și mai satisfăceau poftele bolnave cu o tânără fără apărare.
Cineva mă întreba de ce ne implicăm noi, ca băieți într-o campanie de susținere a unei fete, i-aș răspunde simplu: pentru că nu vreau ca oameni fără discernământ să profite de fete, în general!
Zilele următoare vom începe și noi o campanie împotriva violurilor, și de susținere a fetei din Vaslui, zonă în care, din punctul meu de vedere, ceea ce se întâmplă este tragic!
NU înseamnă NU

Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Sfinții închisorilor

Fericiti cei Prigoniti