Dan Puric aduce Sufletul Românesc la Teatrul Național ”Marin Sorescu” Craiova

Luni 9 martie,la ora 19:00 Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova, va găzdui conferință a unui

român desăvârșit, a unui român care are capacitatea de a privii frumusețea omului, și aici nu mă refer la frumusețea chipului trupesc, ci la frumusețea sufletului. Este vorba de un om care poate să stârnească ropote de aplauze din doar 2 cuvinte, iar acest om se numește Dan Puric.
Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova,este una dintre cele mai importante instituții de cultură din România, a avut foarte multe evenimente de-a lungul timpului în care au fost implicate ”monștrii sacrii” ai culturii românești, printre care Tudor Gheorghe, Radu Beligan, Ioan Gyuri Pascu și mulții alții. Așa că, în această perioadă, în care sunt promovate modele românești, de genul asistentelor de televiziune și a ziarelor tabloide, noi vă propunem să veniți la spectacolele organizate de TNC, pentru a susține valorile actuale ale culturii românești!
Prețul biletului pentru conferința susținută de Dan Puric este de 75 RON și se pot achiziționa de la agenția de bilete a sălii de spectacole din incinta Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova!
Mai multe detalii despre evenimentele organizate de Teatrul Național din Craiova puteți să găsiți în link-ul http://tncms.ro/ sau pe https://www.facebook.com/tncms.oficial?fref=ts

Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Sfinții închisorilor

Fericiti cei Prigoniti